USLUGE KOJE VAM NUDI MOJ KREATIVNI TIM

Dizajn interijera

O našem načinu rada, stilu i koloritu priča galerija fotografija. Pozivamo vas da je prelistate jer ćete tako najbrže shvatiti jesmo li baš mi vaš pravi odabir.

Godine iskustva, a skupljamo ga od 2006., omogućuju nam učinkovit pristup poslovnim prostorima koji iziskuju dinamiku i brzinu izvođenja, organizaciju majstora i narudžbi, rješavanje nepredviđenih okolnosti. Posebnu pažnju posvećujemo sistematiziranosti i organizaciji prostora, ne umanjujući važnost dizajna koji u posjetitelju izaziva emocije oduševljenja i ugode. Kod dizajna poslovnih prostora ulazimo u dubinu struke, a kod privatnih analiziramo vaš karakter kako bismo stvorili sinergiju ugode i funkcionalnosti.

Volimo nekretnine s poviješću koje traže da im udahnemo osobnost, toplinu, jedinstvenost, a ponekad nas put odvede da im odredimo i neku temu (ljubavnu, cvjetnu, umjetničku…).

Dogodi se da vi u prostoru vidite manjkavosti koje mi doživljavamo kao vrijednosti pretvarajući ih u adut. Na taj način predmetima poklanjamo novi život, a vama novu perspektivu i užitak korištenja.

Feng shui

Usluga dizajna interijera prema načelima Feng shuija izvodi se temeljitom analizom prostora. Ona se radi uz pomoć datuma rođenja klijenta i njegovih sustanara ili zaposlenika. Kompasom se određuju strane svijeta prema geografskom smjeru te se uz pomoć dobivenih parametara utvrđuju povoljni pravci za obilje, ljubav, zdravlje i duhovni rast. Analize radim zajedno s dugogodišnjom prijateljicom i suradnicom Katarinom Golojka. Obje smo završile školu Feng shuija, koja nam je bila okosnica za daljnju suradnju. Svaka od nas ima stručno znanje i vještine za iznošenje kvalitetnih projekata u kojima se pažljivo promišljen dizajn stapa s analizom, simbolikom i dubljim značenjem elemenata prema Feng shuiju. Ova drevna istočnjačka mudrost ponekad nailazi na nepovjerenje, jer ne izvire iz našeg podneblja, no njenu ćete blagodat potpomognutu energetskim čišćenjem prostora brzo osjetiti na svim poljima.

Redizajn namještaja i predmeta

Uz projekte dizajna interijera, bavimo se i redizajnom koji za nas predstavlja meditaciju i opuštanje. Na taj način odbačenim i zapuštenim komadima namještaja iz prošlosti dajemo novu funkciju, oblik i što je za nas najvažnije – mjesto u sadašnjosti i budućnosti. Kako bismo za njih stvorili novi početak, obavljamo ritual energetskog čišćenja kojim otpuštamo prošlost.

Stilizacija objekta

Stilizacija objekta predstavlja vrhunac uređenja. To je svijeća koja unosi toplinu, jastučić koji podiže sofu, slika koja raspleše zid, biljka koja oživi policu. Volimo oplemeniti prostor kako bi zračio ljubavlju i pozitivnošću. Stilizacija objekta bavi se upravo tim detaljima, koji su presudni želite li od običnog interijera stvoriti nešto više – svoju oazu, hram, vizitku.

I za kraj…

Sve usluge pružamo s punom posvećenosti i pažnjom. Tražimo koncepte i poveznice koji produbljuju doživljaj prostora. Stvaramo sinergiju između vas i majstora. Pronalazimo i kreiramo rješenja za one situacije i detalje koje doživljavate kao „kamenčić u cipeli“.

Plovimo s vama kroz ovu kreativnu pustolovinu, učimo vas da u tom procesu osjetite mir, veselje i uzbuđenje. Tu smo da vas usmjerimo i ohrabrimo svojim stručnim savjetima.

Sve što treba je prepustiti se…

Krenimo zajedno u sveto putovanje stvaranja najbolje verzije vašeg prostora!

Scroll to Top
Scroll to Top