Click Here

Hvala vam što ste tu i što čitate ove retke. Ja sam Davorka Jurić i dizajnom interijera bavim se od 2006.

Za mene je poseban trenutak kad mi pristupite, a osobito kad mi poklonite povjerenje da vam uredim dom ili poslovni prostor. Vaš prostor doživljavam kao hram i svaka potvrda suradnje za mene je predivno novo putovanje puno inspiracije, susreta i izazova.

Zlatna nit

Sigurno ste imali prilike boraviti u neatraktivnim interijerima, koji su bili čak i funkcionalno neprikladni, ali ste se osjećali tako ugodno da biste rado ostali u njima satima.

A opet, sigurno ste se našli i u prostorima u kojima je sve naizgled bilo savršeno, ali ste ih jedva čekali napustiti. 

To je zato što se ispod estetike dizajna, funkcionalnosti i ergonomije prostora nalazi ključni element:
energija ili vibracija prostora.
 

Nakon dugogodišnjeg iskustva kao dizajnerica interijera, shvatila sam da se u meni otvara sve veći prostor za nadogradnju stručnog znanja kroz drevne mudrosti i prakse. Kao praktičar Feng shuija, holistički pristup postao je temelj mog rada. On se sastoji u tome da kroz element dizajna interijera provučem vašu individualnost kako biste se harmonično stopili s prostorom. 

Danas je to rijetkost, no ustrajem na ručnom crtanju vizualizacija interijera. Na taj sam način povezana sa zlatnom niti i mogu kanalizirati najbolju verziju prostora koji vam je svemir namijenio.

Boje su sastavni dio mog izričaja.  Volim kombinirati novo i obnovljeno, razne uzorke i teksture, stvarati prostor s mnogo detalja koji pričaju o interijeru i zasebno i kao cjelina. Unijeti se duboko i pedantno u svaki segment uređenja meni je strast, jer vjerujem da samo na taj način možete dobiti prostor koji odražava vašu jedinstvenost i onaj nepogrešivi osjećaj da je to za vaš dom ili radni prostor iz snova.

Život u bojama

Scroll to Top